De Zwanestraat en de Grote Kromme Elleboog zijn komend weekend de toegangspoort vanaf de Mesdag-activiteiten op de Grote Markt naar het Winterwelvaart Dit jaarlijks terugkerende evenement dat zich op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 december zich afspeelt aan de Hoge en Lage der A in Groningen.
De Zwanestraat en Grote Kromme Elleboog zijn omgetoverd tot een maritiem geheel. Er worden onder andere grote vuurtorens geplaatst in de straten om als poort te dienen tot de Winterwelvaart. Ook de diverse horecabedrijven in de Ellebogenbuurt besteden extra aandacht aan deze welvaart. Ook al is de sneeuw er nog niet bij. De gezellige muziek en de entourage maakt een fantastische sfeer. De winkels in de
Zwanestraat en Grote Kromme Elleboog zijn ook langer geopend deze dagen. Dus laat u verrassen in de winkels waarna u op het Hoge en Lage der A kunt genieten van de vele kraampjes met muziek en lekkernijen. Wij zien u graag omgeven met deze sfeer van een prachtig en gezellig Winterwelvaart evenement.

Winterwelvaart1-638x330

Voor meer informatie zie: www.winterwelvaart.nl , de facebook pagina van de Zwanestraat of winterwelvaart

 

Zwanestraat – Grote Kromme Elleboog – Stoeldraaierstraat – Oude Kijk in ‘t Jatstraat