Natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken

Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengerei dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Aandacht voor het alledaagse, de schoonheid van natuurlijke materialen: dat is wat het leven aangenaam maakt, dat is Dille & Kamille.

In deze inspirerende winkel raak je niet uitgekeken: je vindt er alles om zelf te bakken, de meest bijzondere keukenhulpjes, ovenschalen, pannen en kookboeken, schortjes en ovenwanten. Houten stoelen, tafellinnen, glazen en servies. Maar ook ouderwets lekker snoep, speelgoed, kinderboeken, lieve kaarten en schriftjes, nostalgische poetsborstels, mooie manden, heerlijk geurende badspulletjes en zelfs droogbloemen, planten en tuingereedschap.

Dille & Kamille is trots op haar eigen theelijn. Die vind je, samen met zo’n 70 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, pasta en olijfolie en meer lekkers bij de keukenbalie. Vraag gerust advies en kom proeven! Aan de leestafel kan je genieten van een kop thee of koffie en even onthaasten.
Wekelijks komen er nieuwe dingen binnen, waardoor je elke keer iets nieuws ontdekt. Of je nu op zoek gaat naar een cadeautje voor een ander of voor jezelf: je vindt het bij Dille & Kamille!

Het assortiment:

  • Alles voor huis, tuin en keuken
  • Onmisbare basics en lekkere hebbedingen
  • Natuurlijke materialen. Functionele ontwerpen. Basic. Authentiek.

Volg Dille & Kamille ook op:
Facebook iconTwitter icon

Recent nieuws

Winterwelvaart

18 december 2015|Reacties staat uit voor Winterwelvaart

De Zwanestraat en de Grote Kromme Elleboog zijn komend weekend [...]

De Swingende Vier Straatjes

9 juni 2015|Reacties staat uit voor De Swingende Vier Straatjes

Tijdens Swingin’ Groningen is er veel te beleven in De [...]

Opening Dille & Kamille 2015

22 mei 2015|Reacties staat uit voor Opening Dille & Kamille 2015

Eindelijk is het zover! Vandaag opent nieuwe Dille & Kamille haar deuren in Groningen! De winkel op de Grote Kromme Elleboog is maar liefst 360 m2

Koningsdag 2015

7 mei 2015|Reacties staat uit voor Koningsdag 2015

We hebben er weer zin in! Koningsdag 2015.... Alle winkels [...]